Üzümlü Geyikli Şehit Polis Hakan Can Ortaokulu

Vizyon: Sesinin gücünü demokratik katılımdan alan, yolunu bilimle çizen, tüm paydaşlarıyla mutlu, ulusal ve uluslararası alanda öncü, yetiştirdiği bireylerle geleceği şekillendiren bir kurum olmak

Misyon: Milli Eğitim Sistemi’nin temel amaç ve ilkeleri doğrultusunda; çağdaş bilimin öncülüğünde, birlik ve beraberlik içerisinde, sosyal hayata saygılı, çevreye duyarlı ve ülkemizin temel ihtiyacı olan nitelikli insan gücü yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: Ders Başlama Saati: 08:30 Ders Bitiş Saati : 15:20
Isınma: kalorifer
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://geyikliortaokul.meb.k12.tr

Adres - GEYİKLİ MAH. ULU CAD. GEYİKLİ İLKOKULU VE ORTAOKULU BLOK NO 40 ÜZÜMLÜ / ERZİNCAN

Yerleşim Yeri - Okulumuzun kırsal ve dağınık bir yerleşim yapısı vardır.

Ulaşım Okulumuza ulaşım hizmeti ilçe merkezinden il merkezine taşıma yapan toplu taşıma araçlarıyla yapılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezine 15 km ilçe merkezine 5 km uzaklıktadır.